Συνεχίζοντας στον δρόμο των επιτυχιών, η Ελληνίδα πυγμάχος Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο σημαντικό διεθνές τουρνουά «Strandja Memorial» που φιλοξενείται στη Σόφια της Βουλγαρίας.

 

H διεθνής πυγμάχος της Δροσιάς ηττήθηκε στα ημιτελικά της κατηγορίας των 51 κιλών, από την Ίρις Μαγκνο (Φιλιππίνες) στα σημεία με πλειοψηφική απόφαση των κριτών. Ωστόσο κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, δείχνοντας την καλή της κατάσταση στον δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα (Europian Games 2019) στο Μινσκ της Λευκορωσίας τον Ιούνιο.

 

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης έρχεται μετά από μια εβδομάδα σκληρών αναμετρήσεων στο Παγκόσμιο τουρνουά Stranjda της Βουλγαρία. Η Κουτσογεωργοπούλου στα προκριματικά είχε επικρατήσει 5-0 της Κριζτοφόρσκα από την Πολωνία, ενώ στα προημιτελικά 3-2 της Ιταλίδας Φάντα. Κι όλα αυτά λιγότερο από ένα μήνα μετά την κατάκτηση του χάλκινου και στο 8th Nations Cup (8ο Πυγμαχικό Κύπελλο Εθνών) στο Σομπόρ της Σερβίας.

”Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ανεβαίνει στο βάθρο των νικητριών της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Δείχνει σταθερότητα στην επαφή της με το μετάλλιο και ενόψει Μινσκ νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Γενικότερα η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά αφού το σημερινό μετάλλιο είναι το δεύτερο μετά από αυτό της Σερβίας”, δήλωσε ο προπονητής της νεαρής πυγμάχου, Νίκος Δροσόπουλος

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι δασικοί χάρτες είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης
Επόμενο άρθροΑλλαγές στη μετοχική σύνθεση τριών εταιρειών στο ΧΑ