Μοιράσου το άρθρο:

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία για το έτος 2019, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, διοργανώνουν ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ)

Στην κατασκήνωση μπορούν να φιλοξενηθούν Άτομα με Αναπηρία, ηλικίας 10 έως 50 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής καταθέτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά στο γραφείο του Π.Σ.Α.μεΑ., μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019.
Για τα παιδιά που μένουν εκτός Χίου, μπορούν οι γονείς να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Δημοκρατίας 8 Χίος, Τ.Κ. 82100.

Το Δελτίο Κατασκηνωτή, στο οποίο θα επισυνάπτεται φωτογραφία του, πρέπει να συμπληρωθεί προσεκτικά και να φέρει υπογραφές γονέα και ιατρού, καθώς και σφραγίδα ιατρού, πρέπει να συνοδεύεται από :
1) Γνωμάτευση Υγ. Επιτροπής ή ΚΕΠΑ, όπου θα αναγράφεται το είδος και το ποσοστό αναπηρίας του κατασκηνωτή, και
2) φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εμβολίων.
Επίσης το ίδιο διάστημα μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα ως συνοδοί ή υποστηρικτικό προσωπικό με την ειδικότητα νοσηλευτή, ιατρού, ναυαγοσώστη ή βοηθητικού προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις αιτήσεις (στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, και στις ιστοσελίδες www.amea-chios.gr και www.posgamea.gr).

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Δε θα συμπράξουμε από καμία θέση ευθύνης με τη νέα Περιφερειακή αρχή”
Επόμενο άρθροΝότης Μηταράκης, φταίει η απλή αναλογική για μη εκλογή δημοτικού συμβούλου