Αν και ήταν κάτι που λίγο έως πολύ, οι περισσότεροι περίμεναν, ο τρόπος που αποφάσισε η Ελένη Μενεγάκη να ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τον Alpha και του χρόνου δεν θα είναι στην τηλεόραση, ξάφνιασε όλους. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της και εκείνη ευγενικά, απάντησε στις ερωτήσεις τους.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα… Λέω ένα αντίο αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Απλά σταματώ αυτήν τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση πώς θα είναι η τηλεόραση χωρίς Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εσείς θα το πείτε αυτό, γιατί εγώ είμαι και ήμουν τόσα χρόνια μέσα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας γιατί για τον καθένα είναι διαφορετικό».

Για να υπογραμμίσει για την επόμενη ημέρα τη δική της, εκτός τηλεόρασης: «Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου, και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι που για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι δουλειά…. Έχω σκεφτεί το καθετί που κάνω και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής… Έναν χρόνο το σχεδιάζω αυτό, έναν χρόνο κάνω ένα βήμα μπρος ένα βήμα πίσω, αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για την επαγγελματική μου πορεία και για εμένα προσωπικά χωρίς να περιμένω από κανέναν τίποτα».

Για να σημειώσει στη συνέχεια: «Οι πιο δικοί μου άνθρωποι το άκουσαν την πρώτη φορά που το σκέφτηκα πριν από ενάμιση χρόνο, είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει, γι’ αυτό τους περισσότερους τους ξάφνιασα. Συνήθως μιλάνε οι άλλοι για εμένα, εγώ είμαι λίγο αργή σ’ αυτά».

Στο τέλος της έγινε ερώτηση σχετικά με τη Βάσω Λασκαράκη και τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία πως θα είναι εκείνη που θα τη διαδεχτεί στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. «Δεν δουλεύω στη διοίκηση. Είμαι η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και παρουσιάστρια θα παραμείνω», απάντησε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣκάνδαλο Akazoo: Η διοίκηση παραδέχθηκε την απάτη
Επόμενο άρθροΒόλος: Συνελήφθησαν δύο 23χρονοι για… τσιγαριλίκι