Η 49χρονη εικαστικός βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του πρώην συντρόφου της, τον οποίο πυροβόλησε χθες στο Χαλάνδρι.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ο απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες κι έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε», είπε ενώ οδηγούνταν με χειροπέδες στα χέρια από αστυνομικούς, προς το όχημα της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

Ειδικότερα, της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοχρησίας, ενδοοικογενειακής απειλής και απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό ανέφερε πως η 49χρονη είχε προσπαθήσει πριν πυροβολήσει να αρπάξει την κόρη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ φιλοξενήθηκε ο Άκης Πέτρου
Επόμενο άρθροΧριστοδουλάκης – Η κυβέρνηση εγκατέλειψε στην τύχη τους τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις