Αρνείται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση η 49χρονη που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφο της, τον 68χρονο οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της κόρης τους και κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου αρνείται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

«Η αλήθεια είναι μία. Εγώ προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου. Αυτός είπε ότι θα πυροβολήσει την κόρη μου για να ενοχοποιηθώ εγώ και ότι “θα πάει η μάνα σου φυλακή, γύρνα πίσω”. Η κόρη μου έτρεξε προς τον δρόμο. Τους βολεύει να με αποκαλούν ψυχασθενή. Ξέρετε γιατί; Για να μην ακουστεί η αλήθεια. Γιατί φυλακισμένη, έχω όλα τα νόμιμα και ανθρώπινα δικαιώματα μου. Ενώ αν με πήγαιναν ψυχιατρείο δεν θα τα είχα», είπε η 49χρονη εικαστικός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε από το σχολείο με τη 12χρονη κόρη του και δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο έστηνε καρτέρι στον 68χρονο. Η «μάχη» για να πάρει την επιμέλεια της κόρης της, που απέκτησε κατά την παράνομη σχέση της με τον γιατρό, την οδήγησε σε επανειλημμένες απειλές κατά του ίδιου και ειδικά κατά της συζύγου του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα τη σκοτώσει, ενώ της είχε επιτεθεί με κλωτσιές και γλίτωσε με την παρέμβαση γειτόνων. Η Αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές και την είχε απομακρύνει. Η 49χρονη εξαφανιζόταν για λίγο καιρό και στη συνέχεια επέστρεφε στο… πόστο της.

Την Δευτέρα η 49χρονη έλαβε νέα, δεύτερη, προθεσμία για την απολογία της, καθώς εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο. Σε βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Kατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της, και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Το κατηγορητήριο με βάση το οποίο απολογήθηκε η εικαστικός περιλαμβάνει σοβαρά ποινικά αδικήματα όπως  απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιάγγελμα Μητσοτάκη για Χριστούγεννα δύο ταχυτήτων – Σύγκρουση κορυφής με Τσίπρα
Επόμενο άρθροΣε κρίση ο Ερντογάν για την ελληνογαλλική συμφωνία – Υπόσχεται στην Ισπανία αεροπλανοφόρο και υποβρύχια