Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός στη Χαλκίδα, το βράδυ της Κυριακής. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, επί της οδού Σιώκου, και αυτό κατέληξε με ταχύτητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο από την πρόσκρουση «μπούκαρε» σε επιχείρηση, διαλύοντας, μάλιστα, τη σιδερένια κεντρική πόρτα.

Από τον θόρυβο σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι, ενώ ο μεθυσμένος οδηγός παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο του, μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν, καθώς επιβεβαιώθηκε και από το αλκοτέστ ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος ήταν μεθυσμένος μέχρι εκεί που δεν πήγαινε. Ούτε που κατάλαβε τι γινότανε. Αν εκείνη την ώρα περνούσε ένας πεζός, θα θρηνούσαμε θύματα. Ο οδηγός όχι μόνο δεν κατάλαβε τι έκανε, δεν υπήρχε ούτε φρενάρισμα. Αν δεν σταματούσε σε αυτό το σημείο, θα γινόταν και μεγαλύτερη ζημιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο22 χρόνια από την απώλεια του Γιάννου Κρανιδιώτη
Επόμενο άρθροΒαμβάκι – Τι θα γίνει με τις κορονοενισχύσεις και την ένταξή του σε «Κομφούζιο»