Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η «γκάφα» στην οποία φαίνεται πως υπέπεσε ο Τζόναταν ντος Σάντος των La Galaxy όταν ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, μια selfie δική του την ώρα που έκανε σεξ με την Ελληνοαμερικανίδα influencer και μοντέλο, Amanda Trivizas.

Η επίμαχη selfie, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο twitter με τα σχόλια από τους χρήστες να δίνουν και να παίρνουν.

Την Amanda Trivizas πριν δύο χρόνια, τη γνώριζαν μόνο οι δικοί της άνθρωποι και οι θαμώνες του άγνωστου μπαρ όπου δούλευε. Στο Instagram είχε λίγους followers (περίπου 10 χιλιάδες) μέχρι που η Ελληνοαμερικανίδα αποφάσισε να ανεβάζει στο λογαριασμό της σέξι έως προκλητικές φωτογραφίες της, που αναδεικνύουν τα πληθωρικά της προσόντα.

Σύντομα, οι φωτογραφίες με τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα καυτά εσώρουχα αλλά και οι ολόγυμνες έκαναν το γύρο του διαδικτύου και η Amanda είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται, τους followers της να αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς και τις πόρτες του μόντελινγκ να ανοίγουν για εκείνη. Μάλιστα, πολλοί την συγκρίνουν με την Κάιλι Τζένερ, μιας και μοιάζουν αρκετά εξωτερικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

daydream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMANDA TRIVIZAS (@amandatrivizas) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

GAME OVER

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMANDA TRIVIZAS (@amandatrivizas) στις

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο‘Αδ. Γεωργιάδης: ‘Ολα δείχνουν ότι η αγορά λειτουργεί έως τώρα
Επόμενο άρθροΣτο Νο27 όλων των εποχών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το ESPN