Tο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» θα παρουσιάσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη,3 και 4 Ιουλίου, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στην παλιά πόλη, με ώρα έναρξης στις 21:00.
Η παράσταση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Η υπόθεση του έργου:
Ο Θεόφιλος Φερέκης, που μόλις εκλέχθηκε βουλευτής, βρίσκεται αντιμέτωπος με όλες τις «προεκλογικές χάρες και υποσχέσεις» που είχε τάξει στους ψηφοφόρους του. Καταλαβαίνει όμως ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα και για το λόγο αυτό προσλαμβάνει επειγόντως έναν… επαγγελματία ψεύτη. Το δύσκολο αυτό ρόλο αναλαμβάνει ο Θόδωρος Πάρλας, ή αλλιώς «Ψευτοθόδωρος», που με το “ταλέντο” του και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, αρχίζει μια λαμπρή καριέρα και γίνεται το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο και σύντομα χρειάζονται ακόμα περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν…

Παίρνουν μέρος:
Ταμπάκης Γιώργος, Κωσταμένα Ελένη, Ψωματάκης Βαγγέλης, Κουντουριώτης Βαγγέλης, Φουφουδάκη Άννα, Σπαθή Μάττα, Αμανατίδης Κωνσταντίνος, Πετροπούλου Παναγιώτα, Τζουανάκης Νίκος, Κωστίδης Κωσταντίνος, Μπαλαδάκη Ειρήνη και πολλοί άλλοι ακόμα…
Σκηνοθέτης: Βίκυ Ζουριδάκη
Βοηθός σκηνοθέτη – φροντηστής: Νίκη Ζαχαριά
Μουσική επιμέλεια: Τζένη Κουτσαμπέση

«Ζητείται Ψεύτης», του Δημήτρη Ψαθά
3-4/7/2019
θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Ώρα έναρξης: 21:00
Σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων μίλησαν για την παράσταση η μαθήτρια Ειρήνη Μπαλαδάκη, ο μαθητής Γιώργος Ταμπάκης και ο καθηγητής πληροφορικής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βαγγέλης Ψωματάκης.
Ακούστε τη συζήτηση:

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝα ενισχυθεί η θέση της Κύπρου, δεν επιχαίρουμε για την απομόνωση της Τουρκίας
Επόμενο άρθροΔιαψεύδει η αμερικανική πρεσβεία δημοσίευμα για Ζάεφ–Πάιατ