Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του 20χρονου Σουδού που το πρωί της Τετάρτης διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί για νοσηλεία στην ειδική μονάδα που διαθέτει το Νοσοκομείο Χανίων.

Και ενώ ο νεαρός ασθενής υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σε μια σειρά εξετάσεων, σε πλήρη εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Το τμήμα της σουηδικής εταιρείας τηλεφωνικής παροχής υπηρεσιών στο οποίο εργάζεται, παρέμεινε κλειστό την Πέμπτη, προκειμένου να απολυμανθεί.

Μαζί με τον 21χρονο στο τμήμα εργάζονται 30- 50 άτομα, ενώ στο συγκρότημα των κατοικιών στην Αγία Μαρίνα, πέραν του νεαρού, διαμένουν ακόμη 6-7 άτομα, σε άλλα διαμερίσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός έφθασε στη χώρα μας στις 5 Μαίου οπότε και διαγνώστηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ότι έχει προσβληθεί , με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο ΝΙΜΙΤΣ όπου και παρέμεινε για 12 μέρες. Όταν το αποτέλεσμα του τρίτου τεστ βγήκε αρνητικό, ταξίδεψε για τα Χανιά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μεταδοτικότητα του ιού μετά από τόσες εβδομάδες εξασθενεί, ενώ δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχει επανεμφάνιση του Covid 19 κατά διαστήματα.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLamda: Τέλος φθινοπώρου οι υπογραφές για το Ελληνικό – €8,1 εκατ. οι ζημιές στα malls από την πανδημία
Επόμενο άρθροΕυχαριστίες της Ζέττας Μακρή στην Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως για την ίδρυση του ΕΠΑΛ Αργαλαστής μετά από παρέμβασή της