Την ενεργοποίηση του προγράμματος «Συμμετέχω» ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προκειμένου να επωφεληθούν οι Χανιώτες συμπολίτες μας και να ενισχυθεί η αγοραστική κίνηση σε τοπικά καταστήματα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2010 με παροχή εκπτώσεων σε άνεργους αρχικά και αργότερα σε πολύτεκνους, τριτέκνους ΑΜΕΑ και φοιτητές. Στόχος του είναι η παροχή καλύτερης τιμής από τοπικές επιχειρήσεις σε κοινωνικές ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη με την παροχή εκπτώσεων .
Την περίοδο 2010-2014 που υλοποιήθηκε η δράση συμμετείχαν περίπου 60 επιχειρήσεις στα Χανιά και αργότερα το πρόγραμμα επεκτάθηκε και στις τρίτεκνες οικογένειες με μεγάλη επιτυχία. Στο πρόγραμμα αυτό δεν θα συμμετέχουν μεγάλα καταστήματα-αλυσίδες και πολυεθνικές.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων:

Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να είναι μέλος του Εμπορικού συλλόγου Χανίων και να είναι ταμειακώς εντάξει μέχρι και το προηγούμενο έτος της έναρξης δηλαδή το 2018.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με επιχειρήσεις που απασχολούνται στον κλάδο του εμπορίου αρχικά (ένδυση-υπόδηση-αξεσουάρ κλπ) και αργότερα ίσως επεκταθεί και σε άλλους κλάδους σε συνεργασία με άλλα σωματεία».

Από την πλευρά μας σαν σύλλογος θα αναλάβουμε όλο το κόστος διαφήμισης του συγκεκριμένου εγχειρήματος με δελτία τύπου, ανακοινώσεις και αφίσες που θα παραδοθούν σε όλες τις επιχειρήσεις που «συμμετέχουν».

Οι επιχειρήσεις θα φέρουν αφίσα που θα την προμηθεύσει ο Εμπορικός σύλλογος σε εμφανές σημείο του καταστήματος και με το ποσοστό της έκπτωσης που παρέχουν.

Επίσης στο website του συλλόγου www.esx.gr θα υπάρχει ειδική ενότητα με τον αριθμό των επιχειρήσεων που «Συμμετέχουν» καθώς και με το ποσοστό της έκπτωσης.

Έχουμε ήδη ενημερώσει τους συναδέλφους για το ποσοστό των εκπτώσεων να είναι ένα και συγκεκριμένο προς αποφυγή μπερδεμάτων και παρερμηνειών.

Τέλος καλούμε ενεργά όλους του συναδέλφους να «συμμετέχουν» ενεργά στο πρόγραμμα ώστε να προχωρήσει με επιτυχία και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάκαμψης των δικών μας τοπικών επιχειρήσεων.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Μαζικές συλλήψεις στρατιωτικών λόγω “απειλής” από τους Γκιουλενιστές
Επόμενο άρθροΣέρρες: «Οι σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων με αναπηρία (ΑΜΕΑ) και η πρόταση του ΚΚΕ»