Την παράταση της καραντίνας για μία ακόμα εβδομάδα, στο χωριό Εχίνος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ πρόσθεσε ότι από το πρωί βρίσκεται σε ισχύ η καραντίνα στη Μύκονο καθώς και η απαγόρευση οικοδομικών εργασιών στη Σαντορίνη. Παράλληλα ευχαρίστησε τους κατοίκους της Δραγασιάς και της Δαμασκηνιάς που τήρησαν τα μέτρα της καραντίνας.

«Ο στόχος επιτυγχάνεται και τα μέχρι στιγμής δεδομένα επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας. θα ήθελα να τονίσω ότι ο Απρίλιος θα είναι κρίσιμος μήνας και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Τα ευρήματα ανά πάσα στιγμή μπορεί να μεταβληθούν. Εάν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε», τόνισε ακόμη.

«Τον Απρίλιο τον έχουμε συνδέσει με το Πάσχα. Φέτος θα γιορτάσουμε διαφορετικά και δεν θα πάμε στα χωριά μας. Η αλήθεια είναι ότι μας προβληματίζουν όσα έγιναν σε Πάτρα και Αγία Βαρβάρα. τα φαινόμενα δεν έχουν σχέση με τους πιστούς. Έχουν σχέση με φανατικούς. Η Ιερά Σύνοδος έχει απευθύνει ξεκάθαρη έκκληση και φέτος ας προσευχηθούμε από το σπίτι μας», πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο άρθροΠού πήγαν τα εμφράγματα εν μέσω πανδημίας COVID-19;
Επόμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Εκρηκτική άνοδος 8,46%