Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, 15:56

Δεδομένη θεωρείται από τα Ολλανδικά Μέσα η παραμονή του Τζον Φαν’τ Σιπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου!

Πιο συγκεκριμένα η «De Telegraaf» αναφέρει ότι ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στα ματς, που απομένουν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Ισπανία και το Κόσοβο, ο 57χρονος θα διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο της «γαλανόλευκης», τονίζοντας μάλιστα ότι ο συμπατριώτης τους τεχνικός είναι χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος, που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024»!

Από τη μεριά του το σάιτ «voetbalzone.nl» επισημαίνει ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν’τ Σχιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» και φιλοξενεί δηλώσεις του, με τον κόουτς να λέει: «Μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο. Πρέπει να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση, μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, 16:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Θετικός στον κοροναϊό ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo
Επόμενο άρθροΧαλάνδρι – Αυτή είναι η αιτία των πυροβολισμών – Δεν έφυγε από το σημείο η δράστρια