Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 10:41

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ στον Ολυμπιακό. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος αναμένεται στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κατά την αναχώρησή του από τη Σεούλ ο διεθνής άσος μίλησε για την απόφασή του να μεταγραφεί στην ελληνική ομάδα: «Ελπίζω να αποδείξω τις δυνατότητές μου. Έχω την πίστη ότι την επόμενη χρονιά θα γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ήμουν επιφυλακτικός όσον αφορά την τελική μου απόφαση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο φίλος που μιλάω περισσότερο είναι ο Κιμ Μιν-Τζάε. Είχα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του με τη Φενέρμπαχτσε που ήταν πολύ δύσκολο. Τον ρώτησα μετά τον αγώνα και μου είπε ότι πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει αρκετά γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου και θα μπορέσω να αναδείξω τις δυνατότητές μου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και τον γνωρίζω από την εποχή που έπαιζα στη Ρωσία.»

Και κατέληξε λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα: «Σκέφτηκα ότι θα έχω μία ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω στο Europa League. Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη τη ρεβάνς στην Ευρώπη και θα πάω να τον παρακολουθήσω. Ανυπομονώ».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 10:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
Επόμενο άρθροΜηνυτήρια αναφορά Ν. Ανδρουλάκη – Κακόβουλο λογισμικό στο τηλέφωνο του