Σε δήλωσή του σχετικά με το Λιμάνι Βόλου και την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο διεθνή διαγωνισμό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:

”Μετά τις ανακοινώσεις του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος οκτώ μεγάλων κοινοπραξιών ελληνικών και ξένων εταιρειών στις διαδικασίες παραχώρησης του λιμένος Βόλο, ο διεθνής διαγωνισμός εισέρχεται στην τελική του φάση, αυτή των δεσμευτικών προσφορών. Το μεγάλο ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο (67%) του Οργανισμού Λιμένος Βόλου αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όσους διαχρονικά υποστήριζαν ότι το λιμάνι
Βόλου δεν παρουσιάζει εμπορικό ενδιαφέρον.
Καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών υποστήριξα σταθερά ότι ο Λιμένας Βόλου είναι η μεγαλύτερη υποδομή της Θεσσαλίας και πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και κοινωνία, επιτελώντας άλλωστε τον ιστορικό του ρόλο.
Οι ανακοινώσεις απαντούν σε όλους όσοι ήθελαν να κρατήσουν τον Βόλο και την Κεντρική Ελλάδα σε οικονομική καχεξία. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία”.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη έλληνας στην Καρδίτσα για -4- περιπτώσεις κλοπών, -3- τετελεσμένων και -1- σε απόπειρα
Επόμενο άρθροΠέθανε ο ηθοποιός Τζορτζ Ρόμπερτσον, ο αρχηγός της αστυνομίας στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»