Τα Εκπαιδευτήρια «Άξιον εστί» σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ανοίγουν τις πύλες τους και καλούν όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του Δήμου Βόλου σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι. Στο πλαίσιο αυτής της ανοιχτής γιορτής, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής να προγραμματίσουν τα δικά τους ρομπότ, να εκτυπώσουν τις δικές τους 3D δημιουργίες.

Παράλληλα θα λειτουργούν χριστουγεννιάτικα εργαστήρια μουσικής και θεατρικού παιχνιδιού. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχετική ημερίδα για τα οφέλη της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση από τον αναπληρωτή καθηγητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος κ. Απόστολο Τσαγκάρη και να απολαύσουν τον καφέ τους με θέα την πόλη του Βόλου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, Προφήτη Ηλία 12, Άλλη Μεριά.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι επικοινωνώντας με τα εκπαιδευτήρια, προκειμένου να τους αποσταλεί η απαραίτητη αίτηση συμμετοχής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421027767, email: [email protected].

Προηγούμενο άρθροΤεχνικό πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο του ΚΠΑ 2 ΒΟΛΟΥ
Επόμενο άρθροΠορεία για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου στον Βόλο