Ένα χρυσό με τον Γιώργο Φράγγογλου κι ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Μιχάλη Γεννίκη πανηγύρισε ο Σερραϊκός στίβος και ο ΟΦΚΑ Σερρών στη σημερινή δεύτερη μέρα του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Κ23 του στίβου που διεξάγεται στη Λάρισα.

Ο Γιώργος Φράγγογλου του ΟΦΚΑ Σερρών ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος σε ύψος με επίδοση 01.99 μέτρα.

Ο Γιώργος Φράγγογλου του ΟΦΚΑ Σερρών ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου

Ο Μιχάλης Γεννίκης του ΟΦΚΑ Σερρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό της δισκοβολίας με επίδοση 50.58 μέτρα. O αθλητής του Γιάννη Φράγγογλου έδειξε σε ακόμα μία διοργάνωση ότι έχει τεράστιες δυνατότητες και ότι το μέλλον του ανήκει.

Μιχάλης Γεννίκης: «Ευχαριστώ αυτούς που με στηρίζουν»

Ο Μιχάλης Γεννίκης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τη νέα του επιτυχία: «δεν είμαι ευχαριστημένος από την επίδοση αλλά είμαι από το μετάλλιο καθώς πιστεύω ότι μπορούσα κι άλλο. Θέλω να πω ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου και στους φίλους μου που με στηρίζουν πάντα!!»

Η κατάκτηση των δύο μεταλλίων από τους δύο αθλητές του ΟΦΚΑ Σερρών είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ τα μετάλλια για τον ΟΦΚΑ Σερρών θα ήταν τρία αλλά ο Χρήστος Μουλιστάνος στάθηκε άτυχος αφού πήρε την 4η θέση στον τελικό της σφαιροβολίας με βολή στα 16.80 μέτρα  ενώ ο 3ος Κώστας Χατζημιχαήλ είχε 16.81 μέτρα.

Με τα δύο σημερινά μετάλλια ο Σερραϊκός στίβος έφτασε τα τρία συνολικά (Το χορό άνοιξε χθες με το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακοντισμού η Θεοδώρα Αραμπατζή του Γ.Σ. Σέρρες 93).

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροKυκλώματα προωθούν αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς άδεια
Επόμενο άρθροΜ.Παυλίδου: Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη