Η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, καλεσμένη στην εκομπή Love It, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγεκλματικά της σχέδια. «Έρχεται στις πρεμιέρες μου και μου λέει τη γνώμη του», λέει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της κοινής της ζωής με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της σχέδια.

«Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της.

Πήρα το ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε με μια φίλη μου σε μια δραματική σχολή, τυχαία», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε και για τον γνωστό σεφ και κριτή του Masterchef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο.

Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος.

Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».

To άρθρο Χρύσα Μιχαλοπούλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠίστα και Πράσινο δίνουν χρώμα στη Πετρούπολη
Επόμενο άρθροΠρώτο τζάμπολ στη Euroleague με Μονακό-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ