Εξιτήριο πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ, Χρήστο Κέλλας, χθες, 31 Μαρτίου, μετά από πολυήμερη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

«Ο κορωνοϊός είναι ύπουλος και απειλητικός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κέλλας, μιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ, για το πως κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό.

Τις πρώτες πέντε ημέρες ο κ. Κέλλας ήταν ασυμπτωματικός, σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι και τη στιγμή που έκανε το τεστ, στις 14 Μαρτίου, όπου και έδειξε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όμως, μετά από λίγες ημέρες εμφάνισε υψηλό πυρετό και στις 20 Μαρτίου, η εικόνα της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς η ακτινογραφία των πνευμόνων του έδειχνε ανησυχητικά δείγματα. Τότε, μετά από επικοινωνία τον γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με τον λοιμωξιολόγο του υπουργείου Υγείας, κ. Τσιόδρα, αποφασίστηκε να χορηγηθεί στον κ. Κέλλα κάποιο φάρμακο, το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υγεία του, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Να μην κάνει τίποτα ο κόσμος. Να μείνει, απλά, σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κέλλας, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή οι πολίτες να μην κυκλοφορούν έξω άσκοπα.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του Χρήστου Κέλλα, στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Αναστασίου:

Προηγούμενο άρθροΠοια είναι τα άτυπα συμπτώματα
Επόμενο άρθροΈρχεται το δεύτερο μισό της 4ης σεζόν Rick and Morty