Το ότι η 39χρονη σύζυγός του κάπνιζε ενώ ήταν στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης και ο 43χρονος σύζυγος την έσπρωξε την ώρα που προσπάθησε να της πάρει το πακέτο τσιγάρων που κρατούσε, ήταν η αιτία διαπληκτισμού του ζευγαριού στον Αλμυρό το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο άνδρας οδηγήθηκε την Παρασκευή στα Δικαστήρια, στο πλαίσιο της Αυτόφωρης διαδικασίας, για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα σωματικής βλάβης από πρόθεση, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας της μάρτυρα (συζύγου του) που δεν είχε πάρει ακόμη εξιτήριο από το Νοσοκομείο, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι μάλωσε με τον σύζυγό της, διότι κάπνιζε και κατέθεσε ότι την έσπρωξε και της χτύπησε την κοιλιά με το χέρι, προσπαθώντας να της πάρει τα τσιγάρα που είχε στο χέρι, ενώ η ίδια, είπε ότι στην προσπάθειά της να τον αποφύγει έπεσε στο κρεβάτι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος κατάθεσε ότι την κυνηγούσε για να της πάρει τα τσιγάρα από το χέρι, την ακούμπησε κατά λάθος στην κοιλιά και η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι.

Η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο, όπου έγιναν εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο που κυοφορεί είναι καλά στην υγεία του, η ίδια δεν έφερε κάποιο τραύμα και έμεινε προληπτικά για νοσηλεία.
Στο Νοσοκομείο μαζί με τη γυναίκα έμεινε και το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 20 μηνών, γιατί δεν είχε που να μείνει, όταν συνελήφθη ο άνδρας.
Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Προηγούμενο άρθροΧίος: Τον σκότωσε με μαχαιριά στο στήθος μέσα σε μαγαζί
Επόμενο άρθροΣήμερα η κηδεία 65χρονης από τη Νέα Ιωνία