Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 20:29

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/7), η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον Ολυμπιακό (5/7, 21:30, Novasports 1), στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Γιασίν Αγιούμπ αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το τέλος της προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή των «πρασίνων». Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκος Χριστογεώργος με τον Βασίλη Ξενόπουλο να τον αντικαθιστά εν συγκρίσει με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, καθώς και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Στην 20αμελή αποστολή, πάντως ο Γιώργος Δώνης θα έχει τον Ούφε Μπεκ, αφού επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης του «τριφυλλιού».

Θεραπεία ακολούθησαν οι Ντόμινικ Νάγκι, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Φάνης Μαυρομμάτης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή ο Γιώργος Δώνης για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League απέναντι στον Ολυμπιακό είναι οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 20:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαντορίνη: Άδεια νησιά, κλειστά μαγαζιά και εργαζόμενοι στον «αέρα»
Επόμενο άρθροΗ αποστολή για το ματς με τον Άρη