Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 23:26

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Λεβαδειακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές λόγω των απουσιών αρκετών βασικών παικτών τους με τις εθνικές τους ομάδες, είχαν την πρώτη καλή φάση στο ματς στο 4ο λεπτό με τον Χασάν το μακρινό σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Η απάντηση στις καλές φάσεις ήρθε στο 40΄ από τους Βοιωτούς. Ο Συμελίδης επιχείρησε το σουτ από τα δεξιά κι έστειλε την μπάλα άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στην εξωτερική μεριά του δοκαριού.

Ο Ολυμπιακός πλησίασε στο γκολ στο 44΄ με την κεφαλιά του στην «καρδιά» της άμυνας να περνά ελάχιστα άουτ. Η κορυφαία ευκαιρία των Πειραιωτών στο ματς σημειώθηκε στο 50΄ με την κεφαλιά του Σουντανί να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 77′ “κέρδισαν” πέναλτι με τον Σα να νικάει τον Παμλίδη και να διορθώνει το λάθος του. Στο 79′ ο Χασάν επιχείρησε το σουτ και ο Τσάπρας με τάκλιν έσωσε την ομάδα του, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγύπτιος απείλησε ξανά με κεφαλιά. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να σκοράρει και ο Κάιπερς στο 86′ χωρίς να πετύχει το στόχο του.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια (70′ Μπρούνο), Παπαδόπουλος, Χολέμπας (79′ Κίτσος), Κατσογιάννης, Εμβιλά (74′ Μαυρουδής), Λοβέρα, Σουντανί, Βαλμπουενά (70′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς (70′ Σουρλής), Χασάν.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 23:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην Ιταλία σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου
Επόμενο άρθροΠανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Σύλληψη μαθητή – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ