Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, 13:55

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 9η αγωνιστική των play off (Σάββατο 14/5, 20:00). Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμειναν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φακούντο Σάντσες, ενώ αντίθετα επανήλθαν -σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό- οι Φραν Βέλεθ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην 23μελή αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, 13:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο
Επόμενο άρθροΗθοποιός μήνυσε την παραγωγή για τραυματισμούς της στα γυρίσματα