Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, 18:22

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Βίρτους Μπολόνια στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αύριο, Τετάρτη (23/11, 21:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. O Σέρτζιο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στους Τορνικέ Σενγκέλια και Σέμι Οτζελέγιε, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Ο Γεωργιανός διεθνής φόργουορντ, Τορνικέ Σενγκέλια είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στη Euroleague, για την 7η αγωνιστική σημειώνοντας 12 πόντους στην εκτός έδρας νίκη με 64-59 της Βίρτους επί της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Σέμι Οτζελέγιε αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς της ομάδας της Μπολόνια στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας 14 πόντους απέναντι στη Βαλένθια, για την 8η αγωνιστική με τη Βίρτους να επικρατεί άνετα με 89-59.

Το ευχάριστο για τον Σκαριόλο είναι πάντως πως δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες. Ο Δανός γκαρντ είχε πετύχει 14 πόντους απέναντι στη Βαλένθια, στην 8η αγωνιστική.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, 18:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚιβωτός του Κόσμου: Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος κάνει φύλλο και φτερό τον οργανισμό
Επόμενο άρθροHP: Παίρνει σειρά και απολύει χιλιάδες εργαζόμενους εξοικονομώντας 1,4 δισ. δολάρια