Τις υπηρεσίες του Χοσέτε Μιράντα θα στερηθεί η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βέροια καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα επιθετικός της Νίκης Βόλου, αναχώρησε αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή για την πατρίδα του, ώστε να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας του. Ο Μιράντα αναμένεται να επιστρέψει στον Βόλο στις 18 Νοεμβρίου, οπότε θα είναι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Νοεμβρίου.

Εκτός του προβλήματος με τον Χοσέτε Μιράντα, πέντε παίκτες της Νίκης ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό, απέχοντας από τις προπονήσεις της ομάδας του. Με αγωνία όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές τις προσεχείς ημέρες καθώς στα εφτά κρούσματα το παιχνίδι, υποχρεωτικά θα αναβληθεί.

Βέβαια, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στο σημερινό Δ.Σ. της λίγκας να αποφασιστεί η αναβολή της 2ης αγωνιστικής καθώς συμφωνία με την ΕΡΤ δεν φαίνεται στον ορίζοντα…

Προηγούμενο άρθροΣοκαριστικές καταγγελίες για τον βιασμό τεσσάρων γυναικών από ηθοποιό – «Δείχνουν άνθρωπο με βαριά παραβατική συμπεριφορά»
Επόμενο άρθροΓεωργιάδης – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων περιορισμού των ανεμβολίαστων αν η κατάσταση χειροτερέψει