Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 21:20

Η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο 2ο UEFA Nations League ανήκει στο παρελθόν, όπως και η «λευκή ισοπαλία» με την οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Λιουμπλιάνα, στον 3ο όμιλο της League C.

Από σήμερα ο Τζον Φαν΄τ Σιπ και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, επί σλοβενικού εδάφους (Sportni Park Siska), για την επίσης εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής εναντίον του Κοσόβου, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου (21:45) στην Πρίστινα.

Η αποστολή της Εθνικής παρέμεινε και σήμερα στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας και το Σάββατο (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου) θα μεταβεί στην Πρίστινα, όπου και διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με το Κόσοβο, στο στάδιο Fadil Vokkri.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ τις προηγούμενες ημέρες είχε δέκατα κι ένιωθε κόπωση, γι΄ αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τους Σλοβένους.

Πλέον, ο διεθνής αμυντικός περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ για τον Covid-19, όπως και οι συμπαίκτες του.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, πάντως, καθώς έχει να προπονηθεί από την Τετάρτη. Με πρόβλημα τραυματισμού από τη σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Ρότα.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 23:23

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιατί επιμένουν οι «σκοτεινές» θεωρίες
Επόμενο άρθροΣτο Μιλάνο θα παρουσιάσει τη συλλογή του για την Άνοιξη 2021