Ο Τζέισον Μομόα και η Λίζα Μπονέ δεν είναι πλέον ζευγάρι, καθώς ο ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram πως χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και 16 χρόνια σχέσης.

Ο 42χρονος ηθοποιός και η 54χρονη πρώην – πλέον – σύντροφός του έκαναν μια κοινή δήλωση, την οποία δημοσίευσε ο ίδιος ο Τζέισον Μομόα στο Instagram του, και αναφέρουν πως ναι μεν χωρίζουν ως ζευγάρι αλλά θα παραμείνουν αγαπημένοι καθώς έχουν δύο παιδιά μαζί.

«Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν. Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από το γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε», σημειώνουν στην κοινή τους δήλωση.

Η ανάρτηση καταλήγει με λίγη ποίηση: «Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει. J & M».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

//www.instagram.com/embed.js

Ο 42χρονος πρωταγωνιστής του «Aquaman» γνωρίστηκε με την Λίζα Μπονέ το 2005 μέσω κοινών γνωστών και από τότε ήταν αχώριστοι μέχρι σήμερα. Αρκετοί πίστευαν πως είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017.

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της από όταν ήταν 8 χρονών και είχε βάλει σκοπό να την κατακτήσει, όμως αυτό το είπε στην ίδια, αφότου απέκτησαν δύο παιδιά μαζί. Όταν παντρεύτηκαν, ο Τζέισον Μομόα έγινε πατριός της Ζόι Κράβιτς, της κόρης του Λένι Κράβιτς και της Λίζα Μπονέ από τον γάμο τους.

«Αν της το έλεγα νωρίτερα, θα ακουγόταν πολύ περίεργο και φρικιαστικό. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω. Ήταν πάντα η βασίλισσα», είχε αποκαλύψει ο Τζέισον Μομόα.

To άρθρο Χώρισαν Τζέισον Μομόα και Λίζα Μπονέ μετά από 16 χρόνια σχέσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος – Νεκρός άστεγος που ζούσε σε εγκαταλελειμμένο κουρείο
Επόμενο άρθροΣχολεία – Ανοδική τροχιά στα κρούσματα ηλικίας 4-18 ετών