Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 10:59

Την επιστροφή του στις νίκες θα ψάξει σήμερα ο Άρης, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο «Αλκαζάρ» στις 17.15 (Νοvasports 1) από την ΑΕΛ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό το προηγούμενο Σάββατο και απέναντι στους «βυσσινί» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να «πιάσουν» στην πρώτη θέση τους Πειραιώτες, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο από το συγκρότημα του Μαρτίνς.

Στον αντίποδα την πρώτη τους νίκη με τον Τάτση στον πάγκο θέλει η ομάδα του Κάμπου, προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Βέβαια το έργο των γηπεδούχων γίνεται ακόμη δυσκολότερο, καθώς θα κληθούν να αγωνιστούν με πολλές απουσίες (Νούνιτς, Νικολιάς, Μιχαήλ, Γιουνές και Μιλοσάβλιεβιτς) απέναντι στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Πάντως με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο ματς και ο Άρης, καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τζέγκο και Μπεναλουάν.  


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 11:12

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιατί κανένας από τους 21 βουλευτές – γιατρούς δεν μπορεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη μάχη κατά του κορονοϊού
Επόμενο άρθροΕπιδόματα – Αναστολή εργασίας: Πότε θα δοθεί το Δώρο