Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 12:24

Με στόχο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21.00, Novasports 2) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τις ήττες κόντρα στις Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο, είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 11-11 και να απομακρύνονται από την οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος ψάχνουν συνεχόμενες υπερβάσεις και την πρώτη εξ αυτών θα προσπαθήσουν να την κάνουν απέναντι στην πανίσχυρη φέτος ομάδα της Καταλονίας, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-6.

Οι «μπλαουγκράνα» προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες και αναμφίβολα αποτελούν αρκετά υψηλό εμπόδιο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πάντως, αν βρουν τον καλό τους εαυτό, είναι ικανοί να θέσουν νοκ-άουτ κάθε αντίπαλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν οδηγό στο αποψινό ματς το σπουδαίο «διπλό», που είχαν σημειώσει απέναντι στο συγκρότημα του Γιασικεβίτσιους στις 8 Δεκεμβρίου, όταν είχαν αλώσει με σκορ 96-88 το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς χωρίς τον Παπανικολάου, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο γόνατο.

Στην αντίπερα όχθη ο Λιθουανός τεχνικός των Καταλανών δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κλαβέρ και Αμπρίνες.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Μαυροβούνιο) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 12:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο Πρωινό: Έρχονται τη Δευτέρα καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο ηθοποιό
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η συμμετοχή της BULGARTRANSGAZ στον Σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης