Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020, 16:06

Με στόχο την υπέρβαση και την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League o ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (21.00 – Open TV, Novasports 2HD) την Μπενφίκα σε μονό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, για την τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά γνωρίζεται πολύ καλά με τους «αετούς» της Λισαβόνας, καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν για τέταρτη φορά αντιμέτωποι σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Μπενφίκα έχει κατά κράτος υπερισχύσει στις προηγούμενες τρεις, δεδομένου ότι έχει πάρει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και αντίστοιχα νικηφόρα αποτελέσματα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ σαφέστατα έχει δύσκολο έργο, ωστόσο καλείται να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος προπονητής Αμπέλ Φερέιρα θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό με μία τακτική την οποία εφαρμόζει φέτος με πέντε αμυντικούς και πλαγιοκοπήσεις με τους δύο πλάγιους μπακ.

Ερωτηματικό που υφίσταται ως την τελευταία στιγμή είναι η χρησιμοποίηση δεξιά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ή αν θα επανελθει στον ρόλο αυτό μετά από διάστημα απουσίας ο Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ζόρζε Ζεσούς τεχνικός της Μπενφίκα ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ζαρντέλ και Σάμαρη όπως επίσης και τον εφεδρικό τερματοφύλακα Σβιλαρ αλλά ουδόλως τον απασχολούν οι απουσίες αυτές.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο φημισμένος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ και μπροστά σε αυτόν ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους Ζίβκοβιτς, Κρέσπο ή Μπίσεσβαρ, Γιαννούλη, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη και Άκπομ.

Στον αντίποδα η πορτογαλική ομάδα θα ξεκινήσει με τους Βλαχοδήμο, Αντρέ Αλμέιδα, Φερντόγκεν, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο, Βαιγκλ Ράφα, Τααράμπτ, Πίτζι, Σεφέροβιτς, και Έβερτον.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρυσοχοΐδης: Συνελήφθησαν οι εμπρηστές της Μόριας
Επόμενο άρθροΠαράταση μέχρι το τέλος του έτους για τη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών τ. ΟΕΚ