«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγορά με τη σημερινή της απόφαση κατέληξε ότι οι οικονομικές καταστάσεις της Folli Follie Group για το 2016 υπήρξαν ψευδείς και παραπλανητικές.

 

Η διαπιστωθείσα χειραγώγηση της αγοράς, έβλαψε τα συμφέροντα των μετόχων και δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στην αξιοπιστία της χρηματιστηριακής αγοράς των εισηγμένων εταιρειών».

 

Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης και πρόσθεσε: «Οι προβλεπόμενες από το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς διοικητικές κυρώσεις θα συνοδευτούν και με μηνυτήριες αναφορές προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, για εκείνα τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία με τη διενέργεια συναλλαγών αποκόμισαν σημαντικό όφελος».

 

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με την απόφαση αυτή, ολοκλήρωσε το σημαντικότερο μέρος της έρευνάς της στην υπόθεση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά και στις πλέον απαιτητικές υποθέσεις, κάτι που τεκμηριώνεται και από τη διεθνή εμπειρία», καταλήγει στη δήλωσή του.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓια κακούργημα κατηγορείται η μητέρα του μωρού που χάθηκε στη φωτιά της Βάρκιζας
Επόμενο άρθροΤο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι το επόμενο θύμα των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ