Προγραμματίζουμε ένα σύνολο φυσικών επισκέψεων του πολίτη στα ΚΕΠ και στο ΕΦΚΑ να γίνεται μελλοντικά μέσω ραντεβού με τηλεδιάσκεψη από εξειδικευμένους υπαλλήλους της δημόσιας διοίκησης, όπως ισχύει με την απόδοση του κλειδαρίθμου για τις υπηρεσίες του Taxisnet, είπε στην ΕΡΤ ο Δ. Αναγνωστόπουλος γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Οι πολίτες θα κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού και την καθορισμένη ώρα θα εξυπηρετούνται κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μέσω της κάμερας του υπολογιστή ή του έξυπνου τηλεφώνου.

Ο κορονοϊός μας έμαθε να εξυπηρετούμε διαφορετικά τους πολίτες είπε, να τους εξυπηρετούμε εξ αποστάσεως και πρόσθεσε πως θα διευκολυνθούν οι πολίτες και ειδικά όσοι έχουν κινητικά προβλήματα ή ζουν στο εξωτερικό, στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τον κίνδυνο απώλειας θέσεων εργασίας είπε πως δεν χάνονται αλλά θα δημιουργηθούν πολλές περισσότερες σε νέα αντικείμενα, από αυτές που έχουν καταργηθεί. Αυτό που χρειάζεται είναι μεταλλαχθεί ο τρόπος που δουλεύει κανείς προκειμένου να εντρυφήσει σε αντικείμενα του μέλλοντος, σημείωσε.

Πηγή ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιοι θα έχουν επιστροφή φόρου φέτος και ποιοι θα πρέπει να πληρώσουν
Επόμενο άρθροΔεν δεχόμαστε μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Άγκυρα