Τις λεπτομέρειες της νέας Χολιγουντιανής παραγωγής που αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, με τη συμμετοχή του μεγάλου κινηματογραφικού αστέρα που ακούει στο όνομα Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αποκάλυψε μιλώντας στο GRTimes o δήμαρχος Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιάογλου.

«Πράγματι υπάρχει μια εταιρεία παραγωγής, η οποία αφού έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Πολιτισμού, στη συνέχεια ήρθε και μας βρήκε για να μας αναλύσει ολόκληρο το project της ταινίας, στο οποίο όπως μας ανέφερε αναμένεται να συμμετέχει τόσο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όσο και άλλοι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε πρόκειται για μια ταινία δράσης. Περιμένουμε λοιπόν περίπου 300 άτομα στο σύνολο, που θα απαρτίζουν και ολόκληρο το καστ μαζί με τους ηθοποιούς και τους κασκαντέρ αλλά και τα συνεργεία υποστήριξης» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καγιάογλου.

Ο τελευταίος προσθέτει στο GRTimes επίσης ότι τα γυρίσματα «ήταν να ξεκινήσουν περίπου στις 15 Μαρτίου, όμως λόγω κάποιων γραφειοκρατικών ζητημάτων που προέκυψαν, η έναρξη μετατέθηκε για τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου και το πλάνο αναφέρει ότι θα διαρκέσουν στο σύνολο 35 ημέρες».

Φυσικά σκηνικά στις ομορφιές του ποταμού Νέστου για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Σε ερώτηση για το αν η εταιρεία παραγωγής ζήτησε κάποια βοήθεια από τους φορείς της περιοχής αναφορικά με τα σκηνικά, ο δήμαρχος Παρανεστίου τόνισε πως «όλα αυτά τα έχουν έτοιμα. Εμείς θα παρέχουμε βοήθεια, σε οτιδήποτε περιφερειακό μπορούμε να προσφέρουμε. Για εμάς το κέρδος από αυτή την ιστορία είναι αφενός το γεγονός ότι τα καταστήματα της περιοχής θα δουλέψουν και θα πάρουν μια οικονομική ανάσα από όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και από την άλλη θα προβληθεί η τουριστική πλευρά μια πανέμορφης περιοχής όπως αυτή του ποταμού Νέστου».

«Μιας περιοχής που διαθέτει φυσικό κάλλος, φράγματα από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στα Βαλκάνια, παλιά φυλάκια όπου θα γίνουν γυρίσματα, ένας πανέμορφος οικισμός που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καστ. Είναι χαρά για εμάς αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή θα προβληθεί ο τόπος μας και θα γεμίσουν τα ξενοδοχεία μας» συμπλήρωσε o δήμαρχος Παρανεστίου.

To άρθρο Όλη η Δράμα περιμένει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα γυρίσματα της νέας Χολιγουντιανής ταινίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒιασμός ανήλικης από ιερέα: Καταγγελία πως εκβίαζε ανήλικο θύμα του με ροζ βίντεο – Πώς «ψάρευε» τα θύματά του
Επόμενο άρθρο«Χρυσό» διπλό η Αρμίνια στην Φρανκφούρτη, 2-0 την Άιντραχτ