Τι υποστηρίζει για τα κρούσματα βίας ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

 

Για τα αυξημένα κρούσματα βίας και ανομίας το τελευταίο διάστημα τοποθετήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθήνας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM”.

 

“Τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας διαψεύδουν όσα λέει η κυβέρνηση περί μείωσης της εγκληματικότητας. Οι επιθέσεις με μολότοφ που έγιναν τις τελευταίες ημέρες γίνονται σε εμπόλεμες ζώνες. Πρέπει επιτέλους η Ελλάδα να γίνει μια κανονική χώρα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στην Ευρώπη”, ανέφερε ο κ. Κυρανάκης.

 

“Ακούω τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι το State Department θεωρεί την Ελλάδα μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στην Ευρώπη. Ας πάνε να ρωτήσουν το State Department, τι κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ όταν βλέπει κάποιον πολίτη να πετάει μολότοφ; Τον συλλαμβάνει. Όταν κάποιος πετάει μια μολότοφ, δεν έχει σημασία αν είναι ακροαριστερός, ακροδεξιός, ή ένα παιδί πλούσιας οικογένειας. Πρέπει να συλλαμβάνεται. Ο νόμος πρέπει να τηρείται”, τόνισε.

 

“Η ομάδα ΔΕΛΤΑ που είχε ιδρυθεί από την προηγούμενη κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με προληπτικές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας προλάμβανε καταστάσεις. Αυτήν την ομάδα την κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα την επαναφέρουμε και μαζί με αυτή θα επαναφέρουμε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, θα καταργήσουμε το άσυλο στα Πανεπιστήμια, θα ενισχύσουμε την ομάδα ΔΙΑΣ και σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόζουμε τον νόμο”, δήλωσε ο κ. Κυρανάκης.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ μονάδα προϊόντων ανέβασε τα κέρδη της Intertek Group
Επόμενο άρθροΚάλεσμα στον Υπουργό Υγείας να αποσύρει τα άρθρα 96 και 97