Για τη «μάχη» της με τον κορονοϊό μίλησε στην εκπομπή του Open, «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς. Η νεαρή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια βρέθηκε θετική στον ιό και εξήγησε τι ακριβώς πέρασε τις ημέρες που νοσούσε και ποια ήταν τα συμπτώματα που είχε.

«Υπήρχαν μέρες που είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα καλά και την επόμενη μέρα υπήρχε κάτι καινούργιο. Το πρώτο ήταν πολύ υψηλός πυρετός, μετά ήρθαν τα δέκατα, μετά ήρθε ο πόνος στα κόκαλα, μετά ήταν η απώλεια γεύσης και όσφρησης», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το πέρασα μόνη μου. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εγώ μπήκα σε καραντίνα στις 13 του μηνός, ήταν η Παρασκευή που μας έλεγαν ότι πρέπει να μένετε στα σπίτια σας, δεν είχαμε ακόμα τα μέτρα της απαγόρευσης. Η μαμά μου μού είχε πει να πάω να μείνω μαζί τους και της είπα άστο καλύτερα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Και ευτυχώς από εκείνη τη μέρα και μετά δεν είδα κανέναν. Δεν γνώριζα τότε ότι έχω κορονοϊό».

Για να προσθέσει: «Μετά από πέντε μέρες άρχισαν τα συμπτώματα. Ερχόταν η μαμά μου και μου άφηνε φαγητό έξω στην πόρτα ή ότι χρειαζόμουν από το σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς μένει και μια φίλη μου από πάνω, οπότε με ρωτούσε και μου έφερνε πράγματα κι εκείνη».

Και κατέληξε: «Στην αρχή είχα κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό, ενώ στη συνέχεια έκανα το δεύτερο και βγήκε θετικό. Ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών και του ΕΟΔΥ και τώρα αυτό που μένει είναι να ξανακάνω το τεστ για να βγει αρνητικό για να ξεμπερδέψω».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓκ. Μαγιορκίνης: Εντός Απριλίου αναμένεται κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα (video)
Επόμενο άρθροΗ Amazon μπαίνει δυναμικά στο χώρο των video games