Για ένα απίθανο περιστατικό που της έτυχε, μίλησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

«Θα κάνω τηλεόραση μετά από 20 χρόνια. Θα είναι η συνέχεια από τους “Ρακοσυλλέκτες” στην ΕΡΤ» ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν έχει ποτέ σε εκπομπή της γιατί δεν την έχει καλέσει ποτέ: «Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη. Φεύγει από την τηλεόραση και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της. Δεν με έχει καλέσει ποτέ. Δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι είναι χαζή, ήξερα ότι είναι έξυπνη και αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι καλό να καθίσει λίγο καιρό, να ανανεωθεί».

Στη συνέχεια αποκάλυψε το περιστατικό που της έτυχε πρόσφατα όταν βρέθηκε στην κηδεία της Άννας Φόνσου, ξαδέρφης της με την οποία είχαν το ίδιο όνομα.

«Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορονοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει “δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”.

Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. Λέει “που είναι;”. Του λέω “εγώ είμαι” και μου απαντάει “γιατί είσαι τόσο νέα;”» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν μαστογραφίες στον Δήμο Αθηναίων από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Επόμενο άρθροΨύχραιμη και αποφασιστική η Αθήνα στις τουρκικές προκλήσεις-Τεχνητή ένταση της Άγκυρας με βίντεο (live+video)