Αλλά ο πρωθυπουργός δεν… τσίμπησε

Ορισμένες μικρολεπτομέρειες που οι περισσότεροι δεν θα έδιναν σε αυτές την πρέπουσα σημασία, πιθανόν να κρύβουν κάποιες ειδήσεις. Και κυρίως όταν αυτές οι «μικρολεπτομέρειες» δεν καταγράφονται από τις τηλεοπτικές κάμερες. Για παράδειγμα, στη χθεσινή δια ζώσης συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όταν έκλεισαν οι κάμερες έπεσαν πολλές… σπόντες για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, με στόχο να κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκαλύψει τις προθέσεις του, πλην όμως ο Πρωθυπουργός δεν… τσίμπησε.

Η πλέον σοβαρή προσπάθεια έγινε από πρωτοκλασάτο υπουργό (από τους πρώτους συνήθως που ενημερώνεται για τον χρόνο των εκλογών) που ενώ συζητείτο ένα νομοσχέδιο είπε στον πρωθυπουργό, «αυτό το μέτρο είναι καλό για τη δεύτερη θητεία αυτής της κυβέρνησης». Ο Πρωθυπουργός απλώς γέλασε αλλά δεν απάντησε.

Ξανά πάλι ο υπουργός σε άλλο νομοσχέδιο έκανε λόγο η εφαρμογή των μέτρων μπορεί να γίνει στην «δεύτερη θητεία της κυβέρνησης» και πάλι ο Πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα. Είπε όμως ο Νότης Μηταράκης, «δηλαδή τον Ιούλιο του 2023». Ούτε τώρα ο Πρωθυπουργός είπε το παραμικρό. Η αλήθεια είναι ότι οι πάντες περίμεναν κάτι να πει ορθά κοφτά, όπως για παράδειγμα «είπαμε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» ή «την άνοιξη του 2023», αλλά δεν είπε τίποτα. Όπως έλεγε ο Νότης Μηταράκης «το θέμα των πρόωρων εκλογών το κλείσαμε τριάντα φορές και όλο ξανανοίγει…»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Σφραγίστηκε» η ανανέωση του Χουάνκαρ
Επόμενο άρθρο«Ψήλωσε» με Άντε Ζίζιτς η Αναντολού Εφές