Την Πέμπτη 20 Ιουνίου καλούνται από την πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη, οι 18 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για να απολογηθούν.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης. Η κλήση των κατηγορουμένων έγινε ανά υπόθεση και όχι κατά αλφαβητική σειρά, ενώ οι απολογίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη μετά το τέλος των σχολιασμών των συνηγόρων υπεράσπισης. Πρώτη υπόθεση είναι αυτή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013. Είναι η υπόθεση που οδήγησε στην κινητοποίηση της δικαιοσύνης με μεγάλη έρευνα που οδήγησε και πολλούς βουλευτές και μέλη της οργάνωσης στην φυλακή για αρκετούς μήνες.

Οι κληθέντες για απολογία κατηγορούμενοι είναι οι: Ιωάννης Άγγος, Αναστάσιος Μάριος Αναδιώτης, Γεώργιος Δήμου, Ιωάννης Καζαντζόγλου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης, Γεώργιος Ρουπακιάς, Σταύρος Σαντοριναίος, Γεώργιος Σκάλκος, Γεώργιος Σταμπέλος, Γεώργιος Χρήστος Τσακανίκας, Λέων Τσαλίκης, Αθανάσιος Τσορβάς, Νικόλαος Τσορβάς, Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ Πηνειού: Πρεμιέρα αύριο με τον Π. Παυλίδη και τους B-Movies
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα: Μουσικές εκδηλώσεις από τη Δημοτική Φιλαρμονική.