Περισσότεροι από 150 τουριστικοί πράκτορες και στελέχη της τουριστικής αγοράς της Ρωσίας φιλοξενούνται από χθες Τρίτη 28 Μαΐου στο Aldemar Olympian Village και Royal Olympian, στην Πελοπόννησο.

 

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αλυσίδα κορυφαίων τουριστικών γραφείων και πρακτορείων της Ρωσίας TBG & Hot Tours με αφορμή το ετήσιο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων σε επαγγελματίες του τουρισμού επέλεξε για τη διοργάνωση της ετήσιας διάσκεψης της στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts, μετα από πρωτοβουλία του Ομίλου Aldemar Resorts σε συνεργασία με τον κορυφαίο Tour Operator, TEZ Tour Greece, στα πλαίσια της προώθησης της Ελλάδας ως τον top τουριστικό προορισμό στη Ρωσία.

 

Οι φιλοξενούμενοι θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και θα απολαύσουν δραστηριότητες και εξορμήσεις με στόχο να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, η απαράμιλλη φιλοξενία των Aldemar Olympian Village & Royal Olympian αλλά και η τοποθεσία τους, ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες για την επιλογή αυτή.

 

Το πενθήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο εκπαιδεύσεις όσο και επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας και γνωριμία με τις ομορφιές και τις γεύσεις της Ελλάδας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Καλάβρυτα και το Σπήλαιο Λημνών και να δουν από πρώτο χέρι τις πολύπλευρες επιλογές που προσφέρει η Πελοπόννησος στον ταξιδιώτη. Μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία Aldemar θα γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουζίνα.

 

«Ο όμιλος Aldemar πίστεψε πρώτος στον τουρισμό από τη Ρωσία και 25 χρόνια μετά συνεχίζει να στηρίζει μια αγορά που αγαπά την Ελλάδα και αποτελεί κύρια αγορά προέλευσης επισκεπτών τα τελευταία χρόνια. Η επίσκεψη του δικτύου τουριστικών πρακτόρων TBG είναι επιβράβευση και ψήφος εμπιστοσύνης σε μια σχέση που χτίστηκε χρόνια πριν και συνεχίζει να αποτελεί σχέση ποιότητας και ουσίας», δήλωσ ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts.

ΠΗΓΗ