Βερολίνο: Βρήκαν τον γάτο τους τα Χριστούγεννα, μετά από επτά χρόνια – RadioVera.gr – Βολιώτικη ελεύθερη ραδιοφωνία

Βερολίνο: Βρήκαν τον γάτο τους τα Χριστούγεννα, μετά από επτά χρόνια

Βερολίνο: Βρήκαν τον γάτο τους τα Χριστούγεννα, μετά από επτά χρόνιαΈνα ανέλπιστο δώρο «πήρε» ανήμερα τα Χριστούγεννα μια οικογένεια στο Βερολίνο, καθώς ξαναβρήκε τη γάτα της, την οποία είχε χάσει πριν από επτά χρόνια.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση για την προστασία των ζώων, μια οικογένεια του Σαρλότενμπουργκ (συνοικία στο δυτικό τμήμα του Βερολίνου) έζησε φέτος ένα πολύ ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο παραμύθι με ευτυχισμένο τέλος: Έμαθε την ημέρα των Χριστουγέννων ότι ο γάτος της, ο Μίκο, βρέθηκε, έπειτα από επτά χρόνια.

Ο Μίκο βρέθηκε την Παρασκευή των Χριστουγέννων από ιδιώτες στην συνοικία Κόιτσμπεργκ, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων από το σπίτι του. Αυτοί τον παρέδωσαν σε μια φιλοζωική οργάνωση, η οποία βρήκε την οικογένεια στην οποία ανήκει χάρη στο τσιπάκι που είχε τοποθετηθεί στο κατοικίδιο.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τη θετή αδελφή της Τζένιφερ, η Έλενα Χάνκε, η οποία ήταν 11 ετών όταν εξαφανίστηκε ο γάτος της το 2008, πήγε σήμερα για να τον πάρει, σύμφωνα με την ένωση.

Η οικογένεια αναζητούσε τον γάτο της για εβδομάδες τότε που τον έχασε.

«Αν και είναι πολύ αδύνατος» ο Μίκο εξετάστηκε από κτηνίατρο ο οποίος διέγνωσε ότι είναι «πολύ καλά στην υγεία του» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ένωση προστασίας των ζώων.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015, 18:39

Share this post