Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Οδό – RadioVera.gr – Βολιώτικη ελεύθερη ραδιοφωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα ΟδόΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) και Αρκίτσας με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης πινακίδας σήμανσης.

Ειδικότερα σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου από τις 07:00 έως και τις 19:00 θα ισχύει αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) – Α/Κ Αρκίτσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), όπου με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου θα οδηγούνται στον Α/Κ Αρκίτσας, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Τέλος κατά το ανωτέρω διάστημα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα, με την αριστερή να παραμένει αποκλεισμένη για τις ανάγκες εκτέλεσης των εν λόγω εργασιών.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 06:11

Share this post