Σχεδόν 5 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν ανοικτή επιστολή κατά του διατάγματος Τραμπ – RadioVera.gr – Βολιώτικη ελεύθερη ραδιοφωνία

Σχεδόν 5 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν ανοικτή επιστολή κατά του διατάγματος Τραμπ

Σχεδόν 5 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν ανοικτή επιστολή κατά του διατάγματος ΤραμπΠερισσότεροι από 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει μια ανοικτή διαδικτυακή επιστολή προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην οποία απορρίπτουν τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του, περιλαμβανομένου και του αντιμεταναστευτικού διατάγματος.

«Ο κόσμος απορρίπτει τον τρόμο σου, τη ρητορική του μίσους και τη μισαλλοδοξία σου. Απορρίπτουμε την υποστήριξη που δείχνεις στα βασανιστήρια, τις εκκλήσεις σου για τον φόνο αμάχων και τη γενικότερη υποκίνησή σου στη βία. Απορρίπτουμε τα μειωτικά σχόλια κατά των γυναικών, των μουσουλμάνων, των Μεξικανών και εκατομμυρίων άλλων που δεν μοιάζουν με εσένα, δεν μιλούν όπως εσύ ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα» αναφέρει η ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Avaaz.

Η επιστολή αυτή αναρτήθηκε στον ιστότοπο μία εβδομάδα αφότου ο Τραμπ υπέγραψε ένα προεδρικό διάταγμα με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ όλων των προσφύγων για διάστημα 120 ημερών και αναστέλλει την είσοδο προσώπων από το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη, το Σουδάν, τη Λιβύη και τη Σομαλία για 90 ημέρες.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017, 14:08

Share this post