Χυδαία επίθεση Μαρινάκη κατά Τριανταφυλλόπουλου – RadioVera.gr – Βολιώτικη ελεύθερη ραδιοφωνία

Χυδαία επίθεση Μαρινάκη κατά Τριανταφυλλόπουλου

Χυδαία επίθεση Μαρινάκη κατά ΤριανταφυλλόπουλουΣτις 1:06 τα ξημερώματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με κλήση χωρίς αναγνώριση βρίζοντας χυδαία και απειλώντας.

Δεν υπήρχε κανένας ειρμός στα λεγόμενά του, προφανώς γιατί βρισκόταν εκτός έλεγχου και επαναλάμβανε συνεχώς τις ίδιες ύβρεις.

(Αποτύπωμα οθόνης του κινητού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου όπου φαίνεται η ακριβής ώρα της κλήσης χωρίς αναγνώριση. Τα τηλέφωνα που έχουν σβηστεί, για λόγους ασφαλείας των κατόχων τους, είναι στην διάθεση των Αρχών)

 

Ο δημοσιογράφος ήδη κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

Είναι θλιβερό το γεγονός, ότι ένα δημόσιο πρόσωπο όπως ο Β. Μαρινάκης, ο οποίος επιχειρεί να ελέγξει σε πρωτοφανή βαθμό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα, καταφεύγει σε τέτοιου είδους μεθόδους με μεταμεσονύχτιες απειλές και ακατονόμαστες ύβρεις…

 Κατανοούμε την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία έχει περιπέσει ο εφοπλιστής… Αλλά είναι εύλογη και η απορία: με αυτό το ήθος και το ποιόν, ως εκδότης,  τι είδους συνείδηση θα διαμορφώσει στην ελληνική κοινωνία..


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 04:17

Share this post