Στο εδώλιο ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος – RadioVera.gr – Βολιώτικη ελεύθερη ραδιοφωνία

Στο εδώλιο ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος

Στο εδώλιο ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος ΡούσσοςΣε δίκη παραπέμπεται ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, επειδή το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για τον επανέλεγχο των συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου στο τότε υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, στο Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ενώ μαζί με τον κ. Ρούσσο δικάζεται και η διευθύντρια Προσωπικού του Δήμου, Στέλλα Μπακόλα.

Σημειώνεται ότι η άρνηση του δημάρχου Χαλανδρίου είχε προκύψει ως αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο επίσης ομόφωνα δήλωσε τη συμπαράστασή του, με ψήφισμα αλληλεγγύης προς τον δήμαρχο.

Ανάλογη συμπαράσταση στους δύο διωκόμενους εκφράζει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία στηρίζει την στάση εργασίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου σήμερα από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, 07:37

Share this post