Ιταλία: Η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατ. ευρώ – RadioVera.gr – Βολιώτικη ελεύθερη ραδιοφωνία

Ιταλία: Η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατ. ευρώ

Ιταλία: Η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατ. ευρώΗ Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, βάσει απόφασης του Εφετείου του Μιλάνου, η οποία δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη.

Οι δικαστές, ουσιαστικά, αποφάνθηκαν ότι η κυρία Λάριο, πρώην Μπερλουσκόνι, δεν δικαιούται την διατροφή μαμούθ των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα που είχε εκδικασθεί στο παρελθόν. Η απόφαση βασίζεται στην λογική ότι, πλέον, ο πρώην σύζυγος δεν πρέπει να εγγυάται το βιοτικό επίπεδο που είχε κατοχυρωθεί πριν το διαζύγιο, αλλά ότι η βασική αρχή, είναι η οικονομική αυτονομία της πρώην συζύγου.

Η απόφαση πρόκειται να ισχύσει αναδρομικά, από τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε εκδοθεί η απόφαση διαζυγίου. Με τη χθεσινή ετυμηγορία της ιταλικής Δικαιοσύνης, έγινε δεκτή η θέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος, μέσω τω δικηγόρων του, υποστήριξε ότι η Βερόνικα Λάριο διαθέτει συνολικές καταθέσεις 16 εκατομμυρίων ευρώ, τιμαλφή και σειρά ακινήτων.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017, 02:27

ΠΗΓΗ

Share this post