Ζωντανά από την Τηλεόραση της Ζούγκλας τα συλλαλητήρια και οι διαδηλώσεις για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Ζωντανά από την Τηλεόραση της Ζούγκλας τα συλλαλητήρια και οι διαδηλώσεις για τον Αλέξη ΓρηγορόπουλοΠαρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κέντρο της Αθήνας όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι ρεπόρτερ και οι κάμερες της Τηλεόρασης της Ζούγκλας θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία της πρωτεύουσας όπου θα εξελίσσονται τα συλλαλητήρια και οι διαδηλώσεις με ζωντανή εικόνα και ρεπορτάζ.

Οι μεταδόσεις θα αρχίσουν στις 12.00 το μεσημέρι καλύπτοντας την πορεία των μαθητών των σχολείων από τα Προπύλαια έως τη Βουλή και θα συνεχιστεί στις 18.00 το απόγευμα με τη μεγάλη διαδήλωση που θα ξεκινήσει επίσης από τα Προπύλαια και θα περάσει από τη Βουλή.

Η Τηλεόραση της Ζούγκλας θα είναι παρούσα καλύπτοντας και τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια και επί της οδού Μεσολογγίου στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του zougla.gr και της Τηλεόρασης της Ζούγκλας βρίσκεται σε επιφυλακή για τη δημοσιογραφική κάλυψη αυτών των γεγονότων.

Συντονιστείτε στην Τηλεόραση της Ζούγκλας


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017, 10:06

ΠΗΓΗ

Share this post