Μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Zougla.gr

Μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Zougla.grΑπό σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και για τις επόμενες ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής δια της ψήφου σας στη μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξάγει το zougla.gr με δύο βασικές ενότητες.

Η πρώτη αφορά το μείζον ζήτημα των ημερών που είναι το ονοματολογικό της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας . Ο πολίτης καλείται να τοποθετηθεί αφενός έναντι του βασικού ερωτήματος, αν ή όχι αποδέχεται τον όρο «Μακεδονία» ως συνθετικό της ονομασίας που θα δοθεί στην ΠΓΔΜ και αφετέρου θα μπορεί να τοποθετηθεί ξεκάθαρα έναντι δύο εκδοχών που συγκεντρώνουν τη στιγμή που μιλάμε τις περισσότερες πιθανότητες.

Η πρώτη εκδοχή αφορά το όνομα «Νέα Μακεδονία» χωρίς να περιέχει γεωγραφικό προσδιορισμό. Η δεύτερη εκδοχή αφορά το όνομα «Άνω Μακεδονία» η οποία περιέχει γεωγραφικό προσδιορισμό.

Παράλληλα ο πολίτης μπορεί να εκτιμήσει αν η κυβέρνηση, καθώς και η αξιωματική αντιπολίτευση, διαχειρίζονται με σωστό ή λανθασμένο τρόπο το ζήτημα του ονόματος.

Στο δεύτερο σκέλος της δημοσκόπησης οι πολίτες – χρήστες του Διαδικτύου έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την πρόθεση ψήφου τους αν και εφόσον οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή καθώς και την εκτίμηση τους σχετικά με την καταλληλότητα των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, 18:13

ΠΗΓΗ

Share this post