Κίνημα Αλλαγής για εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Nα εφαρμοστούν οι νόμοι του κράτους

Κίνημα Αλλαγής για εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Nα εφαρμοστούν οι νόμοι του κράτους

Πλήρη εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών στο ποδόσφαιρο ζητά το Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

 

«Είναι γνωστή η διαχρονικά νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως η αυθαιρεσία, οι πολιτικές παρεμβάσεις, και η βία έχουν γίνει πλέον καθεστώς», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής,

 

Όπως σημειώνει, «οι εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ περί ‘εξυγίανσης’ και ‘καταπολέμησης της βίας’, ήταν απλώς το πρόσχημα, για να εξυπηρετηθούν για μια ακόμη φορά διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου».

 

Στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ακόμη ότι «οι εικόνες των κουμπουροφόρων, παραγόντων, εκθέτουν την χώρα διεθνώς και παραπέμπουν σε μαφιόζικες πρακτικές», και τονίζει πως «είναι ώρα επί τέλους να εφαρμοστούν με απόλυτο τρόπο οι νόμοι του κράτους και οι σχετικοί κανονισμοί. Χωρίς καμία έκπτωση, συμψηφισμό ή κυβερνητική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη»

 

«Σ’ αυτές τις συνθήκες πρέπει να καταγραφούν θετικά τόσο η ψύχραιμη στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσο και των αθλητών και των δύο ομάδων. Αυτοί πολύ σωστά δεν ταυτίστηκαν με τις εξαλλοσύνες και την υποκίνηση βίας», καταλήγει.

ΠΗΓΗ

Share this post