ΠΑΟ: Ευνοεί τον ΠΑΟΚ η διακοπή

ΠΑΟ: Ευνοεί τον ΠΑΟΚ η διακοπή

Μια “σκληρή ανακοίνωση” εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος, απόφαση που η αθηναϊκή ομάδα χαρακτηρίζει μια αποτυχημένη συνταγή που ουσιαστικά ευνοεί τον ΠΑΟΚ.

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι από την απόφαση θίγονται όλες οι άλλες ομάδες που δεν εμπλέκονται στα έκτροπα που συντελέστηκαν, ενώ αντίθετα δίνεται συγχωροχάρτι στον ΠΑΟΚ για “όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά”.

Στην ίδια ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βρέθηκε να οπλοφορεί εντός του γηπέδου, φωτογραφίζεται ως “συγκεκριμένος ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας”.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘’συγχωροχάρτι’’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον”.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Share this post