Βασιλειάδης: Αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά

Βασιλειάδης: Αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά

«Αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

Ο. κ. Βασιλειάδης, που χαρακτήρισε «σάπιο» το σύστημα δομής της ΕΠΟ ζήτησε: Αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα και του καθεστώτος αδειοδότησης των ομάδων, όπου θα υπάρχει η πρόβλεψη ότι ομάδα υπότροπη για επεισόδια θα υποβιβάζεται. Επίσης ότι «από την πόρτα του γηπέδου και μέσα υπεύθυνες θα είναι οι ΠΑΕ». .

 

«Πρώτη φορά η απειλή για Grexit προέρχεται από συμπεριφορές ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευθούν οι φορείς του ποδοσφαίρου είμαστε πολύ κοντά στο Grexit» τόνισε ο υφυπουργός επισημαίνοντας πως «Δεν μάσησε τα λόγια της η ΦΙΦΑ. Έως εδώ, δεν πάει άλλο».

 

Απέφυγε, πάντως, να κρίνει τη συγνώμη Σαββίδη σημειώνοντας ότι «θα την κρίνουν οι δικαστές». Αρνήθηκε, τέλος, ότι η κυβέρνηση έχει επιλεκτική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη σημειώνοντας πως «Δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο κ. Σαββίδης πήρε την ελληνική Ιθαγένεια και όταν αγόραζε τον ΠΑΟΚ και την ΣΕΚΑΠ».

ΠΗΓΗ

Share this post