Θα συνεχίσουν να αυξάνονται στα επόμενα χρόνια οι επενδύσεις της Cisco στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σαντιάγο Σολάνας (Santiago Solanas), αντιπρόεδρος του τεχνολογικού κολοσσού για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης. «’Οταν αυτή η περιοχή ήταν σε κρίση ήμασταν εδώ, είμαστε εδώ τώρα και θα είμαστε και στο μέλλον. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη δέσμευση της Cisco ως προς την περιοχή», προσθέτει.

 

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της εταιρείας στην 83η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, ο κ.Σολάνας επισημαίνει ακόμη ότι η κυριότερη πρόκληση για την περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι σήμερα «να φέρουμε την τεχνολογία και τον ψηφιακό κόσμο στο τραπέζι των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων και να διασφαλίσουμε ότι οι ιδιοκτήτες, οι managers και τα κορυφαία στελέχη τους αντιλαμβάνονται τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία στην αγορά όπου δραστηριοποιούνται».

 

Ο Ισπανός αντιπρόεδρος της Cisco αναφέρεται ακόμη στον ρόλο που ήδη διαδραματίζει η τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητά μας κι εξηγεί πώς αντιμετωπίζει η εταιρεία αυτή την πρόκληση, μιλώντας -μεταξύ άλλων- και για το “διαισθητικό δίκτυο” (intuitive network), που η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και το οποίο είναι σε θέση να προβλέπει ενέργειες, να ανακόπτει απειλές εν τη γενέσει τους, να εξελίσσεται και να μαθαίνει.

 

 

ΠΗΓΗ

Επόμενο άρθροΟ Μακρόν στηρίζει το “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα των Σκοπίων